Voedingstips, Recepten en nog veel meer!

Rosa Kleve is mede oprichter van www.fitplein.nl, zij deelt haar kennis en kunde omtrent ingrediënten en gezonde producten.

Ontgiftigen detox Rosa Fitplein gezond drinken etenLichaam ontgiften: 10 ontgiftende voedingsmiddelen

Ons lichaam kan zichzelf prima ontgiften en heeft hier helemaal geen ingewikkelde sapkuren voor nodig. Maar soms kan ons lichaam wel een beetje extra hulp gebruiken. In periodes waarin we veel last hebben van stress, veel binnen zitten en weinig bewegen, teveel vetten en dierlijke producten hebben geconsumeerd of te vaak hebben gesnoept van bewerkte voedingsmiddelen en alcohol bijv. Dan kan je je wel eens moe, vol en niet al te fit voelen. Lees hier meer.

Groene smoothies maken: 10 redenen voor een nieuwe dagelijkse routine

Het belangrijkste voordeel van het drinken van groene smoothies is dat je er meer groente en fruit door binnenkrijgt. Ook de gezondheidsvoordelen zijn immens, zoals versterking van je immuunsysteem, verhogen van je energie en een effectief instrument tegen overgewicht bijvoorbeeld. Lees hier meer.

Glutenvrije choco kersen muffinsRecept: Glutenvrije choco kersenmuffin traktatie, mjammie!

Glutenvrije recepten zijn zo ingewikkeld nog niet. Maar wat als je een overheerlijke traktatie wilt neerzetten die iedereen uit zijn of haar schoenen blaast? Waarvan mensen niet zullen geloven dat deze gegarandeerd glutenvrij is? Probeer dit recept en verras jezelf en je omgeving, gegarandeerd succes!

quinoa RosaGezond recept: Kurkuma quinoa met rode linzen, paranoten en groenten

Ik kan iedereen met gezondheidsissues die mogelijk voedingsgerelateerd zijn, dit Paleo gerecht zeker aanbevelen. Bekijk hier het complete recept.

glutenvrij-lactosevrij-suikervrij RosaSuikervrij, glutenvrij en zuivelvrij, waarom zou ik?

Suiker is verschrikkelijk verslavend en gluten kunnen leiden tot diverse ontstekingsreacties in het lichaam, welke zelfs kunnen leiden tot chronische ziekten. Maar wat is er mis met zuivel? Lees alle feiten en voordelen in het artikel van Rosa.

Blaasontsteking RosaBlaasontsteking: oorzaken, symptomen en behandeling

Blaasontsteking, oh nee, toch niet alwéér?!!!Helaas, maar waar, voor veel -met name vrouwen- is een blaasontsteking een regelmatig terugkerende kwaal en in sommige gevallen zelfs chronisch van aard. Blaasontsteking (Cystitis) is een hinderlijke kwaal omdat je continu aandrang hebt om te plassen. Wanneer je een blaasontsteking verwaarloost, kan de infectie zich via de urineleider omhoog werken en zelfs tot (ernstige) nierbekkenontsteking leiden. Lees hier het complete artikel van Rosa.

eiwitshakeEiwitshakes na je workout

Haal meer uit je training door de juiste voeding: behaal indrukwekkender resultaten dan ooit tevoren!
Lees hier het complete artikel van Rosa.

 

Groetjes, Rosa | info@ftpt25.nl

Bekijk hier het complete overzicht van onze experts.